Rostbiffsmörgås med coleslaw

Rostbiffsmörgås

Foto: Robin Karlsson

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: en riktigt god smörgås är svårslagen. Här har du en väldigt snabb och enkel men galet god och mättande macka, och om du vill kan du klicka på länkarna i ingredienslistan och göra egen rostbiff och egen coleslaw! Det tar kanske lite längre tid, men tänk så gott det blir, och bara känslan av att man inte använder halvfabrikat är värd den extra ansträngningen i min mening.


Rostbiffsmörgås med hemgjord coleslaw

Cirka 20 minuter
1 person

Ingredienser:

  • Cirka 20 minuter
  • 2 skivor gott och gärna lite rejält bröd
  • 4 skivor tomat
  • 3 skivor rostbiff
  • 2 skivor ost
  • 1 rejäl slev coleslaw
  • 2 salladsblad
  • 2 msk rostad lök
  • Salt
  • Peppar
  1. Skiva upp bröd och tomat.
  2. Lägg alla pålägg på ena brödskivan och se till att lägga torra pålägg som ost och rostbiff ytterst mot själva bröden, och strö lite salt och peppar på tomatlagret.
  3. Lägg på den andra brödskivan och servera.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.