Om oss

Välkommen till Äta bör man!

Denna webbplats är tänkt att husera allt möjligt matrelaterat – från recept till restaurangrecensioner, kokbokstips, produkttester, matrelaterade nyheter och annat smått och gott.

Vi uppskattar mat av alla olika slag, och tror på att möta maten på dess egen nivå. Vi diskriminerar inte, utan tycker att både en billig snabbmatsburgare och en avsmakningsmeny på den dyraste finkrogen kan vara perfekta på sina egna sätt.

Innehållet här på Äta bör man skapas av de skribenter som anges som författare till inläggen. Alla recept du hittar här är skapade och testade av oss i våra egna kök. Undantaget är om vi testar recept från en kokbok eller som vi hittat på nätet, och i de fall återger vi recepten i sin helhet och skribenten i fråga kommenterar vad som fungerade bra och vad som fungerade mindre bra. Vi länkar givetvis även till källan om möjligt, och vi uppskattar om du själv länkar till oss om du refererar till material på Äta bör man i sociala medier eller på din egen eller någon annans sajt.

När vi recenserar restauranger gör vi detta helt anonymt och vi tar aldrig emot en gratismåltid i samband med en recension. Detsamma gäller när vi testar produkter av olika slag.