Lättlagat: Kycklingkebabrulle

Kycklingkebabrulle

Foto: Robin Karlsson

Svårare än så här är det inte att göra sin egen kycklingkebabrulle! En väldigt snabb och enkel lunch eller middag, i alla fall om du redan har färdiglagad kyckling!


Kycklingkebabrulle

1 person
10 minuter

Ingredienser:

  • Ett par salladsblad
  • 1/2 liten rödlök
  • 1 inlagd libanesisk gurka
  • 1 tomat
  • 1 flatbröd av något slag
  • Cirka 1 tillagat kycklingbröst

Vitlökssås:

  • 2 msk majonnäs
  • 1,5 dl gräddfil
  • 1 vitlöksklyfta, finriven eller pressad
  • 1 msk hackad dill (fryst går bra)
  • Salt
  • Svartpeppar
  1. Strimla salladen, skiva rödlöken tunt, dela och skiva tomaten och slanta gurkan.
  2. Blanda ihop ingredienserna till såsen och smaka av med salt och peppar.
  3. Skiva kycklingen i centimetertjocka skivor, placera på en tallrik och mikra försiktigt i 15-sekundersstötar tills genomvarm.
  4. Fördela kycklingen och grönsakerna i mitten på brödet, ringla över sås, rulla ihop och ät.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.